• Dreamcoat Gilly

  Gilly, ons eerst zelf gefokt veulen! en dan nog een mooie merrie! Ze heeft een goede bouw met mooie lange benen. dankzij haar lange benen heeft ze een goede beweging! Gilly heeft een pittig karakter, en werkt graag mee voor de shows! ze is geboren op 02/08/2013 en haar kleur is vos bont.

  Vader: Sebastopol's Patser

  Moeder: Anouk Van De Heesbeekhoeve

 • Maui Of Gayfarm

  Maui is een zeer toffe merrie! haar karakter is zacht, vriendelijk en ze ligt goed in de groep. ze is in 2014 mee geweest op shows en ze doet dit zeer graag! ze is geboren op 21/04/2012 en haar kleur is buckskin.

  Maui behaalde in 2014 een 2de premie.

  Vader: Darmond Musical Echo

  Moeder: Honolulu of Gayfarm

 • Anouk Van de Heesbeekhoeve

  Anouk is onze eerste fokmerrie. het is een zeer aangename merrie met toch wel een pittig karakter! Ze is een zeer goede moeder. haar beweging is top! dit geeft ze ook door aan haar veulens! Anouk is geboren op 04/06/2007. haar kleur is vos pintaloosa.

  Vader: NFC Egyptian kings special effort

  Moeder: Veronica of Catspool

  In 2008 behaalde Anouk op het NMPRS een 1ste premie en in 2012 een 2de premie.

 • Wmm Just A Velvet Kiss

  Kissy is een vos bonte merrie, homozygoot tobiano! ze is geboren op 9mei 2014. haar vader is de bekende Wmm Velvet's Impressive Buckeroo en haar moeder is Wmm Miss Satin Kiss.

 • Sebastopol's Don't Worry

  Happy is een prachtige merrie! Ze is een zeer goede moeder! Ze is geboren op 1juni 2008. Haar vader is Sebastopol's Mon Cherie en haar moeder is Anoes Fallabella V.D. Ijsselhof.

 • Baily Of The Fairy Tale Ranch

  Baily is een prachige merrie! Eindelijk een appaloosa merrie op stal! Baily is al jaarling Kampioen bij de nmprs keuring geweest! Haar vader is de bekende Nfc Egyptian King Special Effort en haar moeder is Winx Of The Fairy Tale Ranch.